Κρατήσεις

Όταν συμπληρώσετε τη φόρμα, σας ζητάμε να έχετε κατά νου ότι αυτό είναι μόνο ένα αίτημα κράτησης, και όχι μια σταθερή κράτηση. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και να θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα.Μόλις ενημερωθείτε ότι το δωμάτιο της αρεσκείας σας είναι διαθέσιμο την περίοδο που επιθυμείτε τότε θα σας ζητήσουμε μια προκαταβολή ύψους 30% του συνολικού ποσού. Από τη στιγμή που λάβουμε την κατάθεσή σας, η κράτησή σας έχει επιβεβαιωθεί και καθίσταται δεσμευτική.

 
Ακυρώσεις και πρόωρη λήξη της διαμονής σας:
Εμείς δεν χρεώνουμε την ακύρωση σε περίπτωση που ακυρώσετε περισσότερο από 61 ημέρες πριν από την έναρξη της περιόδου κράτησής σας. Αν εσείς κάνετε ακύρωση σε λιγότερο από 60 ημέρες πριν την περίοδο της κράτησης σας, εμείς θα χρεώσουμε ένα ισοδύναμο ποσό με την κατάθεση που έχετε είδη πληρώσει, εκτός και αν είστε σε θέση να βρει έναν άλλον επισκέπτη που θα τηρήσει το συμβόλαιο με τους ίδιους όρους. Εάν λήξει η διαμονής σας πρόωρα ή να φτάσετε αργά, είστε υπεύθυνοι για ολόκληρο το ποσό ενοικίου. Μιλάμε γερμανικά, αγγλικά και ελληνικά, και είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας σε οποιαδήποτε από αυτές τις γλώσσες.

Μιλάμε γερμανικά, αγγλικά και ελληνικά, και είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας σε οποιαδήποτε από αυτές τις γλώσσες.

Όνομα (απαιτείται)

Επίθετο (απαιτείται)

Το Email σας (απαιτείται)

Ημερομηνία Άφιξης (απαιτείται)

Ημερομηνία Αναχώρησης (απαιτείται)

Αριθμός Ενήλικων:

Αριθμός Παιδιών:

Το Μήνυμα σας

Παρακαλούμε πληκτρολογήσετε το κωδικό που βλέπετε
captcha