Πώς θα φτάσετε

Οδηγίες από το αεροδρόμιο Χανίων: Λίγο μετά την έξοδο από το αεροδρόμιο, στρίβετε αριστερά προς τον κεντρικό δρόμο στην κατεύθυνση για Χανιά. Κατά την πρώτη κυκλική διασταύρωση μετά από περίπου 2 χιλιόμετρα, θα στρίψετε στην πρώτη δεξιά στροφή προς την κατεύθυνση των Χανίων.

Όταν φτάσετε στο το δεύτερη κυκλική διασταύρωση, περίπου 3,5 χιλιόμετρα, θα στρίψετε στη δεύτερη έξοδο προς την κατεύθυνση της Σούδας και ακολουθήστε το δρόμο για άλλα 5,5 χιλιόμετρα κάτω από το λόφο, με θέα στον κόλπο της Σούδας και το λιμάνι της.

Όταν φτάσετε στο ένα φανάρι, σε ένα ΙΝΚΑ σούπερ μάρκετ στα δεξιά σας, στρίβετε δεξιά προς την κατεύθυνση των Χανίων και μετά από 200 μέτρα, σε ένα μεγάλο, σταυροδρόμι, στρίβετε αριστερά. Ανηφορίζοντας για περίπου 1 χλμ, θα φτάσετε στην στροφή προς την Εθνική Οδό προς την κατεύθυνση την Κίσσαμο. Συνιστάται να οδηγείτε αργά εδώ, γιατί αυτή την στροφή είναι εύκολο να την χάσετε. Είναι αρκετά κρυμμένη και όχι καλά σηματοδοτημένη.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε την εθνική οδό για περίπου 25 χιλιόμετρα μέχρι να βγείτε στην έξοδο Παλαιόχωρα / Ταυρωνίτης όπου θα κάνετε μια απότομη δεξιά στροφή 270 μοιρών. Στη διασταύρωση στρίβετε δεξιά και στη συνέχεια θα έχετε την ίδια ελικοειδή διαδρομή στα βουνά, που διέρχετστε από τα χωριά Βουκολιές, Δρομόνερο, Κακόπετρος, Φλώρια, Κάντανο, Πλεμενιανά, Κακοδίκι, Βλιθιά και Κάλαμος, έως ότου μετά από περίπου 62 χιλιόμετρα θα φτάσετε Παλαιόχωρα.

Μόλις έχετε εισέλθει στην πόλη, θα δείτε το μοντέρνο ξενοδοχείο Libyan Princess στα αριστερά σας. Μετά το ξενοδοχείο στρίβετε αμέσως αριστερά σε έναν μικρό δρόμο και στη συνέχεια από εκεί, ακολουθείτε τις πινακίδες προς Christos Place με το λογότυπο της μέλισσας. Στη συνέχεια ακολουθεί η διαδρομή μέχρι το λόφο, μέσα από το φαράγγι, μέχρι να φτάσετε στο ορεινό χωριό των Ανύδρων και θα μας βρείτε στο κέντρο του χωριού, στο καφέ “Στο Σχολείο”.

Η διάρκεια του ταξιδιού από το αεροδρόμιο είναι περίπου 1,5 έως 2 ώρες.

Σύσταση: Εκτυπώστε τις οδηγίες ή κατεβάστε τον αντίστοιχο σχεδιασμό διαδρομών από το Διαδίκτυο. Αυτό θα αποτρέψει το GPS να σας καθοδηγήσει στα μικρά ορεινά χωριά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Resize Font