Πληροφορίες

Το Christos Place σας προσφέρει τα σπίτια σε διαφορετικά μεγέθη, δίνοντας την δυνατότητα διαμονής από 3 έως 5 ατόμων (το ανώτατο όριο). Κάθε σπίτι έχει δική του ξεχωριστή είσοδο και κουζίνα για προετοιμασίες γευμάτων. Η κουζίνα και καθιστικό περιλαμβάνουν: μια σύγχρονη και υψηλής ποιότητας κεραμική εστία με δύο πάνελ, ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων. Στη γύρω κήπο μπορείτε να βρείτε σας μυρωδικά-βότανα για τη μαγειρική σας.Κάθε σπίτι έχει ένα άνετο μπάνιο, κρεβάτια με στρώματα ανεξάρτητων ελατηρίων, κλιματισμό, ενδοδαπέδια θέρμανση, τηλέφωνο και δορυφορική τηλεόραση, καθώς και δωρεάν πρόσβαση στο Internet. Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης ακριβώς δίπλα στο σπίτι.

Για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας με στυλ, σας προσφέρουμε πακέτο καλωσορίσματος, το οποίο περιλαμβάνει μπουκάλι με ελαιόλαδο(δικής μας παραγωγής), ξύδι, τσάι του βουνού, καφές φίλτρου, ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι. Για να είναι οι διακοπές σας μοναδικές το Christos Place σας προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία. Οι εξοχικές κατοικίες παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε, είναι ένας επίγειος παράδεισος με χαλάρωση στις ξαπλώστρες και εκπληκτική θέα πάνω από το Λιβυκό Πέλαγος.

Παιδιά

Για να διατηρήσουμε την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον όσο το δυνατόν φυσικότερο, δεν έχουμε εγκαταστήσει κάποιο κέντρο ή υπηρεσία ψυχαγωγίας για παιδιά. Μερικά παιδιά απολαμβάνουν τη στενή επαφή με το φυσικό περιβάλλον, ενώ εκείνοι που χρησιμοποιούν τον αστικό τρόπου ζωής, μπορεί να χάσουν τις συνήθεις δραστηριότητές τους. Όντας μακριά από τον αστικό θόρυβο και τη φασαρία, σημαίνει ότι εξαρτάται από την ύπαρξη αυτοκίνητου, επειδή η απόσταση με τα πόδια προς τη παραλία ή την Παλαιόχωρα είναι μεταξύ 45 και 75 λεπτών, και επίσης ο δρόμος προς την ακτή είναι πάρα πολύ επικίνδυνος να αφήσουμε τα παιδιά μόνα τους να περπατήσουν με τα πόδια. Επίσης για να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως την υπέροχη θέα, δεν έχουμε εγκαταστήσει κάγκελα γύρω από τις βεράντες μας και αυτό ως εκ τούτου σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλο και ασφαλές για τα μικρά παιδιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ