Εξοχικές Κατοικίες

Τα έξι ανεξάρτητα σπίτια του Christos Place είναι χτισμένα σε έναν ελαιώνα με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τους να προσφέρουν αρκετή ιδιωτικότητα για να μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και τη χαλάρωση στις διακοπές σας. Κάθε σπίτι έχει τη δική του βεράντα με άνετες ξαπλώστρες και σκιά κάτω από ελαιόδεντρα.

Πλήρως επιπλωμένα, τα σπίτια αυτά έχουν σχεδιαστεί για αυτάρκεια, κάθε ένα από τα σπίτια είναι προσεγμένο στο χτίσιμο του και έχει το δικό του στυλ. Τα σπίτια είναι πλήρως επιπλωμένα και σχεδιασμένα για αυτάρκεια, έχουν αυτόνομη ηλιακή τροφοδοσία ρεύματος και ζεστού νερού και είναι καλά εξοπλισμένα τόσο για το ζεστό καλοκαίρι όσο και για τον κρύο χειμώνα.

Λίγα μέτρα κάτω από το λόφο, η οικογένειά μας έχει στην ιδιοκτησία της και διαχειρίζεται το παραδοσιακό καφενείο-ταβέρνα “Στο Σχολείο”, το οποίο μετατράπηκε από το παλιό σχολείο στο κέντρο της Ανύδρων, σε μια παραδοσιακή ταβέρνα με μεσογειακή κουζίνα και μοναδικά πιάτα.

Αν ενδιαφέρεστε να μείνετε στο Christos Place, σας συνιστούμε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. Χρειάζονται περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Christos Place έως την παραλία. Με τα πόδια, είναι μια περίπου 45 λεπτά για να την παραλία Γιαλισκάρι, ακολουθώντας το μονοπάτι από το καφενείο μέσα από το πανέμορφο φαράγγι των Ανύδρων.

Η Παλαιόχωρα βρίσκεται 5,5 χιλιόμετρα μακριά, εκεί θα βρείτε εστιατόρια και καφετέριες. Επίσης μπορείτε να πάτε για ψώνια ή να απολαύσετε ένα περίπατο στα γραφικά στενά της περιοχής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Resize Font